0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Koffie machines en koffie apparaten 

Bij ons kunt u de fijnste koffie apparaten vinden, grotendeels is onze kracht het reviseren van koffie autmaten, maar ook voor nieuwe koffie automaten kunt u bij ons terecht. Al onze gereviseerde koffiemachines zijn door onszelf gereviseerd en nagekeken, zo koopt u dus een tweedehands koffie machine, maar dan bijna als nieuw. Toch liever een nieuwe machine? Geen probleem, wij zijn officieel Bravilor dealer en kunnen alle Bravilor machines voor u verzorgen. 

Wij leveren een groot aanbod van verschillende koffie machines, voor op kantoor in de garage, van klein zakelijk en kapsalons en dergelijke, tot groot verbruik bij groot zakelijke kantoren enzovoort. Ook voor op de bouw zijn er machines die makkelijk verplaatsbaar zijn, en wij kunnen ombouwen tot machine die met een watertank werkt, zodat er geen vaste wateraansluiting nodig is. Veel van onze koffie machines staan ook in sportkantines, campings, verenigingsgebouwen en de horeca. 

Van simpele kleine koffie machine die enkel koffie zet, tot aan koffie apparaten die ook wiener melange, chocolademelk, espresso, warm water en meer kunnen produceren. Sommige koffie apparaten kunnen we ook voorzien van een muntsysteem indien dat wenselijk is voor uw situatie. 

Uiteraard leveren wij ook graag alle vulling voor in en om de koffiemachine, neemt u ook de vulling bij ons af, dan krijgt u voorrang in onze storingsagenda mocht er zich een keer een storing voordoen. Wij leveren hoge kwaliteit koffie apparaat vullingen tegen een zeer gunstig tarief, vraag ons naar de mogelijkheden. 

Weet u niet zo goed welke koffie machine aan uw behoeften voldoet? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, we helpen u graag. U kunt ons bellen met uw vraag op 055-5346066 of mailen op [email protected] 

Lees meer